top of page

Equip

LPC_FEB_2022_31_edited.jpg

Pau Bachero - Director i intèrpret

Jenny_Vila_©_Toni_Wilkinson_1MB.jpg

Jenny Vila - Productora creativa i il·luminació

Membre fundador de La Mecànica, actor, creador i director teatral. Ha estat membre de companyies com Théâtre du Mouvement, Omnibus a Montreal, Raravis Danza, La Tal i Agrupación Sr Serrano a Barcelona, i Res de Res, Circ Bover i Teatre de la Sargantana a Mallorca, entre d’altres. Director dels darrers espectacles del Circ Bover (Circ Transhumant, Vincles i Sentinel), format a l’Institut del Teatre i a l’Escola de mim corporal dramàtic de Barcelona, la Central School of Speech and Drama de Londres, L’École du Mime a Montreal i a l’estudi del Théâtre du Mouvement de París.

Membre fundadora de La Mecànica, productora i dissenyadora d’il·luminació mallorquina, graduada amb honors en Producció i Teatre Tècnic de la Royal Academy of Dramatic Art de Londres. Ha treballat entre altres, amb Res de Res En Blanc, Barking Gecko Theatre Company, Yirra Yaakin Indigenous Theatre Company i Jade Theatre Co. També ha produït nombrosos festivals com l'Edinburgh Fringe, Singapore Music Carrousel, Norfolk & Norwich Festival, Norwich International Puppet Festival, Perth International Arts, Festival Internacional de Teatre Visual i Titelles de Barcelona i Melbourne Festival.

LPC_FEB_2022_34.JPG

Borja Tous - Intèrpret

Borja Tous és actor, director i pedagog. Es va formar a l'Escola Superior d'Art Dramàtic de Catalunya. Borja ha treballat en espectacles de circ, teatre gestual, teatre contemporani, teatre clàssic i performance. També ha treballat en cinema i en nombroses sèries de televisió. Actualment, resideix a l'illa d'Eivissa on combina el seu treball com a actor amb la creació de continguts i direcció d'actors per a esdeveniments i espectacles a Eivissa.

Aina_February007 copia 2 (1).jpg

Aina Zanoguera - Intèrpret

Aina Zanoguera és actriu i músic. Es va formar a l'Escola Superior d'Art Dramàtic de les Illes Balears com també amb múltiples cursos amb Victoria Szpunberg, Andrea Jaurrieta, Andrés Lima, entre d'altres. Aina ha treballat a teatre textual (El despertar de la primavera dirigit per J.Albinyana), locucions per anuncis de televisió i ràdio (La productora Womak Group), i com a músic amb la seva banda. El seu darrer treball com a actriu va ser a l'òpera Carmen com a cover del personatge de Carmen, dirigida per Yves Lenoir en el Teatre Principal de Palma.

LPC_FEB_2022_50.JPG

Carme Serna - Intèrpret

Llicenciada a l’Institut del Teatre de Barcelona. Va rebre beques per anar a la Rose Bruford College de Londres i la Sant Mineato (Itàlia), per realitzar Biomecànica de Meyerhold amb Nikolaj Karpov. Membre fundadora de la companyia Disset Teatre on ha actuat, creat i dirigit diverses obres de les quals destaca Les Fades de la Bella dorment (Premi Feten, Premi escènica i Premi de la Vall d’Albaida). Recentment, en coproducció amb el Teatre Principal, ha estrenat Re-Cor. També ha treballat amb altres companyies i espectacles com: Accions- Reaccions i Petit Ball de la cia. Au-Ments; La Marató, de la cia. La Impaciència, on va guanyar el Premi a la Millor Actriu als Premis Escènica 2011. La Comèdia dels errors, de Shakespeare, dirigida per Pitus Fernández. Només quan Plou d’Aina de Cos, dirigida per Fran Arraez. 

Joan Vila.jpg

Mon Joan Tiquat - Espai sonor

Músic, compositor i actor teatral. Graduat en Història de l’art per la Universitat de Barcelona i paral·lelament havent estudiat piano, percussió i violoncel, ha treballat creant la música i interpretant sobre els escenaris per companyies com La Mecànica, Corcada Teatre, Circ Bover o El Somni produccions.

És membre dels grups de música Roger Pistola i Xanguito i gaudeix improvisant amb el piano al costat de Diego Ingold. També imparteix l’assignatura d’Escena Lírica al Conservatori Superior de les Illes Balears i és el director musical de la Sonrisa Médica. Es mou transversalment a través del teatre, la dansa, la improvisació, el cinema i l’òpera, mesclant, provant i jugant.

LPC_FEB_2022_41.JPG

Alejandro Navarro - Intèrpret

Alejandro Navarro és clown i actor físic que es va formar a l'Institut del Teatre de Barcelona amb l'especialitat de teatre gestual i visual. Va completar la seva formació amb cursos internacionals de marionetes de fil a l'Institut International des Arts de la Marionette; i d'interpretació al Stage Prima del Teatro amb Nikolai Karpov. Ha treballat durant onze anys a Pallapupas Pallassos d'Hospital.

En els seus treballs com a actor podem destacar "Encore un heure si courte" de Théâtre du Mouvement i La Mecànica i "La venus de Wilendorf" al TNC amb direcció de Yago Pericot entre d'altres.

Gypsy Nel·lo Peeters - Intèrpret

Intèrpret, creadora i cercadora catalana, resident a Mallorca. Graduada en Art Dramàtic a l'ESADIB. Participa en projectes que abarquen text i treball corporal, combinat amb música i cant de divers format i per a distints públics (El Somni Produccions, La Contrapiel Teatro, Centimets Teatre, Viatge al món de n'Aina, cia. UnaiUna). Ha participat en laboratoris enfocats en el moviment, la performance, la creació a l'espai públic i el treball expressiu i creatiu del text amb distints professionals com United Cowboys, Sergi Estebanell, Theatre Fragile i cie. Willi Dorner (SPASA - FiraTàrrega), Pablo Messiez. Forma part del Col·lectiu Güilis, basat en la investigació, intervenció i creació sobre l'espai públic, la comunitat i el territori. S'interessa i treballa en la creació i la docència artística mitjançant diferents llenguatges i un contingut que explora les potencialitats de les pràctiques escèniques com a dispositius d'intervenció en el canvi social. Membre de La lioparda Teatre, treballa en espectacles i formacions enfocades en el cos, el feminisme i les dissidències de gènere i sexualitat a través del teatre de les oprimides i la performance.
FOTO MARGA_edited.jpg

Marga Salas - Assessora Científica

Na Marga és graduada en Psicologia per a la Universitat de Barcelona, amb certificat com a psicòloga general sanitària.
Estudia el Màster en Teràpies Artístiques i Creatives, el Màster en Psicologia Infantil, i també està formada en Teràpia Familiar Sistèmica. Paral·lelament, també es forma en diferents pedagogies actives i autodidactes.
Ha exercit com psicòloga als Serveis Socials de l'Ajuntament de Manacor, Santanyí i Llucmajor, tot combinant-ho amb la pràctica privada a diferents centres. Ha estat associada també a la Direcció General de Menors.
Per altra banda, ha treballat com a acompanyant i docent a escoles de pedagogies innovadores.
Combina el treball com a psicòloga amb la dedicació a la dansa dirigint coreografies per musicals, participant com a ballarina a diferents projectes o com a assessora. Organitza tallers de dansa i crea el festivalet Dans'illot.
Actualment, es troba realitzant projectes propis tant de psicologia com de dansa.

Paula Vila 1.jpg

Paula Vila - Projecte educatiu

Mestra d’Educació Primària (UB, 2012) en contínua formació en pedagogies actives (Escola Lliure Sol, 2011; Iogainens 2015; Pedagogia Holística Ecoescola Sa Llavor, 2015) i acompanyament respectuós de l’infant (Col·lectiu Escola Lliure Mallorca, 2013). Ha participat en projectes d’intervenció social (ONG E.M.C.I, 2009; Tertúlies Literàries La Verneda, 2010; Casal de l’infant del Raval, 2011). Se sent compromesa amb la infància i la natura i combina la seva vocació com a Mestra amb les seves inquietuds per la ciència, l’agricultura, l’amor pels animals (Postgrau en Equinoteràpia, UAB 2012) i l’ecologia. També li agrada escriure contes i caminar de nit a soles per la garriga.

JH Melbourne Wall cropped_CR_Sarah Walke

Jonathan Holloway - Assessor artístic

Ha dirigit més de vint produccions i ha coescrit vuit, incloent-hi Robin Hood per al Royal National Theatre de Londres i Elemental, la peça central del festival Chalons-dans-la-Rue a França en 2003. 

 

Ha estat director resident del Wilde Theatre a Bracknell (Regne Unit), va crear i dirigir el Festival Watch This Space del National Theatre, va ser director artístic / CEO del Norfolk & Norwich Festival (Regne Unit), del Melbourne Festival (Austràlia), i del Perth International Arts Festival (Austràlia).

 

LPC_FEB_2022_39.JPG

Juanro Campos - Cap Tècnic

Formació tècnica: Titulat en Grau Superior de So al CP Villar de Barcelona. Des de 2004 treballa com a tècnic autònom donant servei d’il·luminació, so i vídeo a companyies de teatre, dansa i circ, entre d’elles: La Mecànica, Iguana Teatre, Res de Res, Mariantònia Oliver, Produccions de Ferro,  En Blanc, Produccions del Mar, Deu Cèntims Teatre, Cultural-ment. Coordinador tècnic a festivals i esdeveniments d’AAEE.
Professor per a tècnics de teatres de Mallorca per a la manipulació de QLAB. Tècnic a diferents teatres de l’Illa: Teatre del Mar, Teatre Principal de Palma, Teatre de Manacor.
Actualment, és coordinador tècnic d’UBU de Robert  Wilson.

bottom of page