Equip

Pau%20Bachero%202%20%C2%A9%20Pere%20Llin

Pau Bachero - Director i intèrpret

Pare d’en Biel i membre fundador de La Mecànica, actor, creador i director teatral. Ha estat membre de companyies com Théâtre du Mouvement, Omnibus a Montreal, Raravis Danza, La Tal i Agrupación Sr Serrano a Barcelona, i Res de Res, Circ Bover i Teatre de la Sargantana a Mallorca, entre d’altres. Director dels darrers espectacles del Circ Bover (Circ Transhumant, Vincles i Sentinel), format a l’Institut del Teatre i a l’Escola de mim corporal dramàtic de Barcelona, la Central School of Speech and Drama de Londres, L’École du Mime a Montreal i a l’estudi del Théâtre du Mouvement de París.

Borja Tous.jpeg

Borja Tous - Intèrpret

Borja Tous és actor, director i pedagog. Es va formar a l'Escola Superior d'Art Dramàtic de Catalunya. Borja ha treballat en espectacles de circ, teatre gestual, teatre contemporani, teatre clàssic i performance. També ha treballat en cinema i en nombroses series de televisió. Actualment resideix a l'illade Eivissa amb la seva dona i fills on combina el seu treball com a actor amb la pedagoía (impartint classes de teatre a "Studio 8" el seu centre); i com a creador de continguts i director d'actors per a diferents esdeveniments i espectacles de la nit eivissenca.

Carme Serna.jpg

Carme Serna - Intèrpret

Mare de dues nines i llicenciada a l’Institut del Teatre de Barcelona. Va rebre beques per anar a la Rose Bruford College de Londres i la Sant Mineato (Itàlia), per realitzar Biomecànica de Meyerhold amb Nikolaj Karpov. Membre fundadora de la companyia Disset Teatre on ha actuat, creat i dirigit diverses obres de les quals destaca Les Fades de la Bella dorment (Premi Feten, Premi escènica i Premi de la Vall d’Albaida). Recentment, en coproducció amb el Teatre Principal, ha estrenat Re-Cor. També ha treballat amb altres companyies i espectacles com: Accions- Reaccions i Petit Ball de la cia. Au-Ments; La Marató, de la cia. La Impaciència, on va guanyar el Premi a la Millor Actriu als Premis Escènica 2011. La Comèdia dels errors, de Shakespeare, dirigida per Pitus Fernández. Només quan Plou d’Aina de Cos, dirigida per Fran Arraez. 

Joan Vila.jpg

Mon Joan Tiquat - Espai sonor

Mon Joan Tiquat, conco de sis nebots i padrí jove de dos fillols, és músic, compositor i actor teatral. Graduat en Història de l’art per la Universitat de Barcelona i paral·leament havent estudiat piano, percussió i violoncel, ha treballat creant la música i interpretant sobre els escenaris per companyies com La Mecànica, Corcada Teatre, Circ Bover o El Somni produccions. Es mebre dels grups de música Roger Pistola i Xanguito i gaudeix improvistant amb el piano al costat de Diego Ingold. També imparteix l’assigantura d’Escena Lírica al Conservatori Superior de les Illes Balears i és el director musical de la Sonrisa Médica. Es mou transversalment a través del teatre, la dansa, la improvisació, el cinema i l’òpera, mescalnt, provant i jugant.

2831da918d5d66a69a642cce8726e13a.jpg

Marga Salas - Assessora Científica

Na Marga és psicòloga i ballarina. És experta en psicologia infantil, psicopedagogia, teràpies artístiques i creatives, pedagogies autodidactes, en material, preparació d’ambients, i en acompanyament respectuós. Creadora conjuntament amb famílies i acompanyant d’un projecte educatiu de 0 a 6 anys, S’Espira. Ha exercit com a psicòloga en Serveis Socials a l’Ajuntament de Manacor i de Santanyí, i ha estat psicòloga associada a la Direcció General de Menors i Família. Combina la seva dedicació per la dansa, donant i rebent classes, i participant com a ballarina en diversos espectacles de dansa i dansa-teatre arreu de l’illa i a Barcelona. En constant formació i recerca, les arts, la pedagogia, la dansa, la psicologia, els infants i les famílies són els punts que uneixen la seva trajectòria.

b.jpg

Claudio Capellini - Artista plàstic

Claudio Capellini és creador d'espais escènics. Es va graduar en arquitectura a la Univercidad Nacional de Morón d'Argentina i també s'ha format en dibuix i narració gràfica amb Alberto Breccia i en morfologia urbana a la Sociedad Central de Arquitectos de Buenos Aires. Té un recorregut professional extens, però destaca de les seves exposicions individuals l'escenografia Wunschkonzert per a la companyia Maura Morales, La casita de tela en homenatge a Leonardo Favio a Buenos Aires, exposició a la galeria Mensing amb waterstyle, instal·lació participativa al museu Krecovic, i relatoria gràfica a Paula Educación. També ha presentat diversos projectes com la presentació dels premis Sothersby a la fundació Miró, jardins de paper en el Casal Solleric i, com a darrer projecte, la reconstrucció visual de la sinagoga de l'any 1300 a Ca'n Marroig d'Inca.

Jenny_Vila_3_©_Toni_Wilkinson.jpg

Jenny Vila - Productora creativa i il·luminació

Mare de dues adolescents, membre fundadora de La Mecànica, productora i dissenyadora d’il·luminació mallorquina, graduada amb honors en Producció i Teatre Tècnic de la Royal Academy of Dramatic Art de Londres. Ha treballat entre altres, amb Res de Res En Blanc, Barking Gecko Theatre Company, Yirra Yaakin Indigenous Theatre Company i Jade Theatre Co. També ha produit nombrosos festivals com el Edinburgh Fringe, Singapore Music Carrousel, Norfolk & Norwich Festival, Norwich International Puppet Festival, Perth International Arts, Festival Internacional de Teatre Visual i Titelles de Barcelona i Melbourne Festival.

Aina_February007 copia 2 (1).jpg

Aina Zanoguera - Intèrpret

Aina Zanoguera és actriu i músic. Es va formar a l'Escola Superior d'Art Dramàtic de les Illes Balears com també amb múltiples cursos amb Victoria Szpunberg, Andrea Jaurrieta, Andrés Lima, entre d'altres. Aina ha treballat a teatre textual (El despertar de la primavera dirigit per J.Albinyana), locucions per anuncis de televisió i ràdio (La productora Womak Group), i com a músic amb la seva banda. El seu darrer treball com a actriu va ser a l'òpera Carmen com a cover del personatge de Carmen, dirigida per Yves Lenoir en el Teatre Principal de Palma.

Alejandro Navarro.jpg

Alejandro Navarro - Intèrpret

Alejandro Navarro és clown i actor físic que es va formar a l'Institut del Teatre de Barcelona amb l'especialitat de teatre gestual i visual. Va completar la seva formació amb cursos internacionals de marionetes de fil a l'Institut International des Arts de la Marionette; i d'interpretació al Stage Prima del Teatro amb Nikolai Karpov. Ha treballat durant onze anys a Pallapupas Pallassos d'Hospital.

En els seus treballs com a actor podem destacar "Encore un heure si courte" de Théâtre du Mouvement i La Mecànica i "La venus de Wilendorf" al TNC amb direcció de Yago Pericot entre d'altres.

Paula Vila 1.jpg

Paula Vila - Projecte educatiu

Mare d’en Blai i na Clara i mestra d’Educació Primària (UB, 2012) en contínua formació en pedagogies actives (Escola Lliure Sol, 2011; Iogainens 2015; Pedagogia Holística Ecoescola Sa Llavor, 2015) i acompanyament respectuós de l’infant (Col.lectiu Escola Lliure Mallorca, 2013). Ha participat en projectes d’intervenció social (ONG E.M.C.I, 2009; Tertúlies Literàries La Verneda, 2010; Casal de l’infant del Raval, 2011). És sent compromesa amb la infància i la natura i combina la seva vocació com a Mestra amb les seves inquietuds per la ciència, l’agricultura, l’amor pels animals (Postgrau en Equinoteràpia, UAB 2012) i l’ecologia. També li agrada escriure contes i caminar de nit a soles per la garriga.

JH Melbourne Wall cropped_CR_Sarah Walke

Jonathan Holloway - Assessor artísitc

Pare de Sienna i Camille, en Jonathan ha dirigit més de vint produccions i ha co-escrit vuit, incloent Robin Hood per al Royal National Theatre de Londres i Elemental, la peça central del festival Chalons-dans-la-Rue a França al 2003. 

 

Ha estat director resident del Wilde Theatre a Bracknell (Regne Unit), va crear i dirigir el Festival Watch This Space del National Theatre, va ser director artístic / CEO del Norfolk & Norwich Festival (Regne Unit), del Melbourne Festival (Austràlia), i del Perth International Arts Festival (Austràlia).

 

IMG_1319.jpg

Bel Albertí - Ajudant de producció

Bel Albertí és actriu, creadora i productora. S'ha format a l'Escola Superior d'Art Dramàtic de les Illes Balears en interpretació textual. Ha treballat teatre de text (Sa Pesta dirigida per Miquel Mas Fiol), nous llenguatges (Souvenir dirigida per Joan Fullana), llargmetratges (Retorno dirigit per Marcos Callejo) i curtmetratges (Sempiterno, Sebastià Rigo). La seva experiència amb la producció comença amb la creació de la seva propia companyia, Ovnipresents. Ara està treballant en un nou projecte per l'Ajuntament d'Algaida i també pel Tetare Principal.