top of page
3 Odissees_© LUCAROCCHI_2023_70.JPG

ODISSEES

Espectacle de teatre físic, immersiu i interactiu de format no convencional per públic adolescent i adult, amb app disenyada per La Fura dels Baus (Fundació Èpica).

Espectacle immersiu de teatre físic i noves tecnologies dirigit a joves a partir de 12 anys i a adults que un cop varen ser adolescents.

 

Una proposta de format no convencional que convida al públic a formar part del devenir de la vida. Quin camí dibuixarem? Una reflexió intergeneracional sobre el nostre pas fugaç per aquest món físic i digital.

ODISSEES ofereix una experiència teatral única que, a través de la col·laboració amb La Fura dels Baus i l'aplicació Kalliopé 2, permet al públic interactuar amb els intèrprets i l’entorn utilitzant els seus pròpis telèfons mòbils.

 

L’espectacle explora temes rellevants per als joves d'avui dia com la identitat, la tecnologia i les relacions personals, que afecten transversalment als adults, i reflexionem sobre la nostra responsabilitat davant dels reptes que afronten els joves d’avui en dia. 

 

Aquest espectacle forma part del Projecte MICA -Mediació i Comunitat en Acció-, 

pensada per crear ponts entre el món artístic i la comunitat, amb qui estem desenvolupant el projecte ADOLEAGENTS, un pla d’activació social i artística dirigit a joves de Balears en tota la seva diversitat.

 

Amb ODISSEES hi ha una comissió artística formada íntegrament per joves que ens assessoren sobre la dramatúrgia i l’estètica durant el procés de creació. D’aquesta manera oferim una aproximació a les arts escèniques diferent, on el debat i el pensament crític estan presents, tenint la possibilitat d’apropar-se als diversos oficis que intervenen en una producció escènica. 

FORMAT

L’espectacle tindrà una durada aproximada de 45 minuts, i està creat  per un màxim de 50 persones. Se poden fer diverses funcions seguides.

L'espectacle tindrà un component participatiu i de joc, així com un component físic i visual depurat, creat per espais no convencionals i adaptable a una sala polivalent o altres espais no teatrals. 

Tant el públic com els intèrprets ocuparan un mateix espai de joc i participació, amb un mínim de 100m2 diàfans.

Tant l’espai sonor com la il·luminació vindrà donat en gran mesura pels mateixos mòbils del públic.

Amb el suport i la col·laboració de:

Logotipo_Version_A_Blanco_edited.jpg
Logo CIM dreta blanc_edited.png
Logo_Èpica_CAT_N.png
BO cine_logo-on-black_final.jpg
bottom of page